Bine Ati venit pe site-ul Ama Travel !

Circuite

Circuite AMA TRAVEL

Ama Travel va ofera o gama variata de circuite, in destinatii din cele mai interesante in Europa, Asia, Africa, America, destinatii exotice. Agentia va invita sa vizitati mai multe tari intr-o singura vacanta. Acest tip de vacanta combina 2 categorii de transport: circuite avion+ autocar sau circuite cu autocar. Circuitele promovate de Ama Travel va poarta prin cele mai frumoase si vizitate locuri din Franta( coasta de Azur), Germania( Vlaea Rinului), Spania, Spania- Portugalia, Grecia, Italia, Israel, India, Anglia, Irlanda - Scotia si Tara Galilor, Turcia, tarile nordice- Fiordurile , Benelux, Cehia, Turcia, Austria, tarile baltice, Iordania, Tunisia, circuite exotice: Maroc, Egipt, Thailanda, China, Malaezia, India - Nepal, Cuba, Vietnam, America de Sud- Peru.

Circuitele beneficiaza de preturi promotionale, deoarece serviciile incluse sunt negociate pentru un grupuri de minim 20 persoane, ceea ce face ca aceasta categorie se servicii sa fie mai ieftina decat vacantele circuit pe cont proprie, individuale. Circuitele sunt recomandate tuturor categoriilor de turisti, tineri sau varstinici, deaorece prezinta avantajul ca ghidul care insoteste grupul este vorbitor de limba romana, persoanele dornice de vacante in circuit nu trebuie sa fie cunoscatoare de limbi straine. Pentru amatorii de istorie, Ama Travel va recomanda circuitele culturale unde se pot vizita mai multe obiective culturale de referinta din diverse tari.

Daca vreti sa vizitati cele mai frumoase si interesante locuri din lume, nu ezitati sa apelati la ofertele de circuite si sejururi promovate de Ama Travel!

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
AMA TRAVEL © 2020 - Toate drepturile rezervate - Creare site | Inventiv Web Designs