Bine Ati venit pe site-ul Ama Travel !

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.amatravel.ro :


Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.amatravel.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.amatravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. Ama Travel International S.R.L.

Drepturile utilizatorului :


Utilizatorul www.amatravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

Obligatiile utilizatorului www.amatravel.ro :


Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs . 

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. 

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul www.amatravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.amatravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.amatravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Ama Travel International SRL la adresa office@amatravel.ro

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www.amatravel.ro


Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Ama Travel si va intra in vigoare Contractul cu Clientul. 

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Ama Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. 

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu agentia Ama Travel pentru detalii complete.

 Anulari/Modificari


Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Ama Travel despre intentiile dvs. 

Plata


Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. 

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Ama Travel.

Ama Travel sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. 

 Clauze de neraspundere :


Site-ul www.amatravel.ro este un site cu continut informativ. Ama Travel nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Ama Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Ama Travel.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Ama Travel.

Ama Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.amatravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Ama Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori. 

Ama Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :


Ama Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. 

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Ama Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti. 

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.amatravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice AMA TRAVEL INTERNATIONAL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: servicii hoteliere si de turism si  reclama, marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare realizarii scopurilor precizate.

Refuzul de a furniza datele va duce la imposibilitatea incheierii valabile a contractelor de furnizare de servicii, precum si la imposibilitatea furnizarii respectivelor servicii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: reprezentantii legali ai dumneavoastra, partenerii contractuali ai operatorului, altor companii din acelasi grup cu operatorul si furnizorilor de servicii cu care operatorul lucreaza.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la mia.cornea@amatravel.ro, in atentia dlui/dnei. Anca Maria Cornea. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

AMA TRAVEL © 2020 - Toate drepturile rezervate - Creare site | Inventiv Web Designs