Bine Ati venit pe site-ul Ama Travel !

Newsletter

 

Dragi abonati,

 

Urmare a  Regulamentului General (UE) privind Protectia Datelor (GDPR) care va fi implementat incepand cu data de 25 mai 2018, va rugam sa ne trimiteti acordul dvs pentru a va transmite in continuare mesaje de marketing, informari, newsletter, oferte, stiri, invitatii la diverse evenimente, etc.

 

Este necesar să obținem consimțământul dumneavoastră expres ptr a va pastra in baza de data a companiei AMA TRAVEL INTERNATIONAL, conform Politicii companiei cu privire la protecția datelor cu caracter personal care este disponibilă aici http://amatravel.ro/index.php?route=information/information&information_id=3.

 

AMA TRAVEL INTERNATIONAL intelege importanta protejarii datelor personale pe care le colectam si prelucram. Va multumim pentru incredere si va stam in continuare la dispozitie cu o gama larga de oferte turistice pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor si preferintelor dvs.


In acest sens, va rugam sa ne acordati 2 minute pentru a actualizarea consimtamantului dvs. cu privire la trimiterea in continuare a newsletterelor si informarilor noastre prin email.

 

Te invitam sa iti exprimi consimtamantul pentru a ramane in baza noastra de date dand un reply la acest mesaj cu subiectul sau mesajul DA raman abonat sau NU raman abonat.

 

Aveti dreptul sa va modificati acordul oricand.
Pentru dezabonarea ulterioara datei de 25 mai 2018, va puteti retrage oricand acest consimtamant, printr-un email la simona.berca@amatravel.ro  sau office@amatravel.ro

 

Multumim! Ramai conectat la ofertele noastre!

Echipa AMA TRAVEL INTERNATIONAL

 

===========================================================================

Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (Text cu relevanță pentru SEE) poate fi consultat http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016

 


 

AMA TRAVEL © 2020 - Toate drepturile rezervate - Creare site | Inventiv Web Designs