Bine Ati venit pe site-ul Ama Travel !
Australia & Noua Zeelanda- Continentul contrastelor si al superlativelor/ 15 zile

Australia & Noua Zeelanda- Continentul contrastelor si al superlativelor/ 15 zile

Cod produs: CANZ- Circuit Australia & Noua Zeelanda
Pret de la: 4.590 €

Melbourne – Queenstown – Auckland – Rotorua – Waitomo – Auckland – Sidney – Cairns - Melbourne

 

PRET/persoana: 4590 EURO  (loc in camera dubla, taxe incluse)

Perioada: 21.11 – 05.12.2018  (15 zile/ 12 nopti)

 

 
 
 
PROGRAMUL CIRCUITULUI
 
ZIUA 1: BUCURESTI – DOHA 
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:05 si aterizare pe aeroportul din Doha la ora locala 17:50. Decolare spre Melbourne la ora 21:00.
 
Ziua 2: DOHA - MELBOURNE
Sosire la Melbourne la ora locala 18:45. Transfer si cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar). 
 
ZIUA 3: MELBOURNE 
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local incluzand opriri la catedrala Sf. Paul si Monumentul comemorativ “Shrine of Remembrance”, plimbare pe promenada Southbank, prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta Capitanului Cook. Melbourne este un oras modern, cosmopolit, care si-a pastrat totusi aerul aristocrat. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
 
Ziua 4: MELBOURNE – QUEENSTOWN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Melbourne pentru zbor spre Queenstown. Decolare la ora 09:35 si sosire la ora 14:45. Transfer pentru un tur panoramic de oras in principala statiune alpina din Insula de Sud. Queenstown imbina foarte frumos peisajele montane cu cele ale lacurilor din zona. Cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
 
Ziua 5: QUEENSTOWN
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu si strabatem apoi regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram  superbele peisaje in care s-a filmat „Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown. Cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
 
Ziua 6: QUEENSTOWN – AUCKLAND (zbor) – ROTORUA 
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor spre Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda. Decolare la ora 07:00 si sosire in Auckland la ora 08:50. Ne vom indrepta apoi spre Rotorua, cea mai importanta destinatie turistica din Noua Zeelanda, atat datorita culturii Maori, cat si datorita izvoarelor termale din aceasta zona. Vizitarea Institutului de Arte si Mestesuguri Maori si a vaii cu izvoare termale Whakarewarewa. Se va admira faimosul gheizer Pohutu, care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri. Cazare la hotel  Sudima Lake Sup. 4* (sau similar).
 
Ziua 7: ROTORUA – WAITOMO – AUCKLAND
Mic dejun. Plecam spre nord, o zona renumita datorita sutelor de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave). Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Sosire in Auckland si cazare la hotel  City Hotel Hobson 4* (sau similar).
 
Ziua 8: AUCKLAND – SYDNEY (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Auckland – Sydney. Decolare la ora 11:00 si sosire la Sydney la ora 12:35. Transfer si cazare la hotel Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 9: SYDNEY
Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”, portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Seara, transfer la Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 10: SYDNEY - KATOOMBA – SYDNEY
Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala,  emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase Three Sisters. Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. La intoarcere, trecem pe langa “Sydney 2000“, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Seara, cazare la hotel Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 11: SYDNEY – CAIRNS (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Sydney – Cairns, orasul cosmopolit situat la 2420 km distanta de Sydney. Decolare din Sydney la ora 08:50 si sosire la Cairns la ora 10:55. Transfer si cazare la hotel Coral Tree Inn 4* (sau similar). Pe drum spre hotel, oprim pe renumita plaja Palm Cove. Dupa amiaza, timp liber pentru plaja.     
 
Ziua 12: CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI – CAIRNS
Dupa micul dejun, transfer in port pentru imbarcare pe catamaranul care ne va duce la Marea Bariera de Corali. Considerata una dintre cele sapte minuni ale lumii naturale, Marea Bariera de Corali este cea mai mare structura din lume construita doar din organisme vii ce poate fi vazuta, in toata splendoarea din spatiu. Milioane de organisme mici au compus aceasta minune a naturii ce face parte din Patrimoniul UNESCO inca din 1981.  Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul, echipament de snorkeling si pranzul bufet pe vas. Seara, intoarcere la hotel si cazare.
 
Ziua 13: CAIRNS – MELBOURNE (zbor) – PHILLIP ISLAND – MELBOURNE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Cairns – Melbourne. Decolam la ora 12:00 si sosim in Melbourne la ora 16:25. Plecam spre insula Phillip, situata la 140 de kilometri sud-est de Melbourne, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor pitici care se intorc seara spre cuiburile lor. Rezervatia de pe insula Phillip este vizitata anual de sute de mii de turisti dornici sa-si delecteze ochii cu un spectacol unic. Pinguinii pitici, inalti de circa 33 de centimetri si abia cantarind 1 kilogram, sunt cei mai mici din lumea pinguinilor. Parada nocturna oferita de coloniile de pinguini care se intorc la tarm dupa o zi grea de pescuit, marsaluind in pas vioi, este o priveliste incantatoare. Intoarcere la hotel in cursul serii. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
 
Ziua 14: MELBOURNE – DOHA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup sau pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 22:30.
 
Ziua 15: DOHA - BUCURESTI
Sosire la Doha la ora 05:30. Plecare spre Bucuresti la ora 06:50 si sosire la ora 11:05. 

 

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti Melbourne si Melbourne Bucuresti cu compania QATAR Airways (via Doha);
- transport cu avionul Melbourne Queenstown, Queenstown Auckland, Auckland Sydney, Sydney Cairns si Cairns Melbourne cu companii locale;
- 12 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Melbourne, 2 nopti in Queenstown, 1 noapte in Rotorua, 1 noapte Auckland, 3 nopti in Sidney, 2 nopti in Cairns;
- 3 mese de pranz conform programului;
- transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
- transferuri aeroport hotel aeroport;
- tururi de oras cu ghid local in: Melbourne, Auckland, Queenstown, Sidney;
- vizite incluse: casuta Capitanului Cook & Gradinile Fitzroy, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Institutul de Arte si
- Mestesuguri Maori din Rotorua, izvoarele termale Whakarewarewa, Featherdale Wildlife Park;
- excursii la: Rezervatia de pe insula Phillip (parada pinguinilor & Centrul de ingrijire al ursuletilor koala), Milford Sound, Palm Cove;
- plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, croaziera Capitanul Cook in Sydney, calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), croaziera la Marea - Bariera de Corali;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
 
 
NU SUNT INCLUSE:
- asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice);
- bacsisurile pentru ghizii locali si soferi (50 Euro/persoana), se practica in zona si nu sunt incluse in pretul excursiei; acestea se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Australia;
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale.Comanda

Australia & Noua Zeelanda- Continentul contrastelor si al superlativelor/ 15 zile

Melbourne – Queenstown – Auckland – Rotorua – Waitomo – Auckland – Sidney – Cairns - Melbourne

 

PRET/persoana: 4590 EURO  (loc in camera dubla, taxe incluse)

Perioada: 21.11 – 05.12.2018  (15 zile/ 12 nopti)

 

 
 
 
PROGRAMUL CIRCUITULUI
 
ZIUA 1: BUCURESTI – DOHA 
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:05 si aterizare pe aeroportul din Doha la ora locala 17:50. Decolare spre Melbourne la ora 21:00.
 
Ziua 2: DOHA - MELBOURNE
Sosire la Melbourne la ora locala 18:45. Transfer si cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar). 
 
ZIUA 3: MELBOURNE 
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local incluzand opriri la catedrala Sf. Paul si Monumentul comemorativ “Shrine of Remembrance”, plimbare pe promenada Southbank, prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta Capitanului Cook. Melbourne este un oras modern, cosmopolit, care si-a pastrat totusi aerul aristocrat. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
 
Ziua 4: MELBOURNE – QUEENSTOWN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Melbourne pentru zbor spre Queenstown. Decolare la ora 09:35 si sosire la ora 14:45. Transfer pentru un tur panoramic de oras in principala statiune alpina din Insula de Sud. Queenstown imbina foarte frumos peisajele montane cu cele ale lacurilor din zona. Cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
 
Ziua 5: QUEENSTOWN
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu si strabatem apoi regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram  superbele peisaje in care s-a filmat „Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown. Cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
 
Ziua 6: QUEENSTOWN – AUCKLAND (zbor) – ROTORUA 
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor spre Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda. Decolare la ora 07:00 si sosire in Auckland la ora 08:50. Ne vom indrepta apoi spre Rotorua, cea mai importanta destinatie turistica din Noua Zeelanda, atat datorita culturii Maori, cat si datorita izvoarelor termale din aceasta zona. Vizitarea Institutului de Arte si Mestesuguri Maori si a vaii cu izvoare termale Whakarewarewa. Se va admira faimosul gheizer Pohutu, care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri. Cazare la hotel  Sudima Lake Sup. 4* (sau similar).
 
Ziua 7: ROTORUA – WAITOMO – AUCKLAND
Mic dejun. Plecam spre nord, o zona renumita datorita sutelor de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave). Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Sosire in Auckland si cazare la hotel  City Hotel Hobson 4* (sau similar).
 
Ziua 8: AUCKLAND – SYDNEY (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Auckland – Sydney. Decolare la ora 11:00 si sosire la Sydney la ora 12:35. Transfer si cazare la hotel Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 9: SYDNEY
Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”, portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Seara, transfer la Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 10: SYDNEY - KATOOMBA – SYDNEY
Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala,  emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase Three Sisters. Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. La intoarcere, trecem pe langa “Sydney 2000“, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Seara, cazare la hotel Sydney Boulevard 4* (sau similar).
 
Ziua 11: SYDNEY – CAIRNS (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Sydney – Cairns, orasul cosmopolit situat la 2420 km distanta de Sydney. Decolare din Sydney la ora 08:50 si sosire la Cairns la ora 10:55. Transfer si cazare la hotel Coral Tree Inn 4* (sau similar). Pe drum spre hotel, oprim pe renumita plaja Palm Cove. Dupa amiaza, timp liber pentru plaja.     
 
Ziua 12: CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI – CAIRNS
Dupa micul dejun, transfer in port pentru imbarcare pe catamaranul care ne va duce la Marea Bariera de Corali. Considerata una dintre cele sapte minuni ale lumii naturale, Marea Bariera de Corali este cea mai mare structura din lume construita doar din organisme vii ce poate fi vazuta, in toata splendoarea din spatiu. Milioane de organisme mici au compus aceasta minune a naturii ce face parte din Patrimoniul UNESCO inca din 1981.  Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul, echipament de snorkeling si pranzul bufet pe vas. Seara, intoarcere la hotel si cazare.
 
Ziua 13: CAIRNS – MELBOURNE (zbor) – PHILLIP ISLAND – MELBOURNE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Cairns – Melbourne. Decolam la ora 12:00 si sosim in Melbourne la ora 16:25. Plecam spre insula Phillip, situata la 140 de kilometri sud-est de Melbourne, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor pitici care se intorc seara spre cuiburile lor. Rezervatia de pe insula Phillip este vizitata anual de sute de mii de turisti dornici sa-si delecteze ochii cu un spectacol unic. Pinguinii pitici, inalti de circa 33 de centimetri si abia cantarind 1 kilogram, sunt cei mai mici din lumea pinguinilor. Parada nocturna oferita de coloniile de pinguini care se intorc la tarm dupa o zi grea de pescuit, marsaluind in pas vioi, este o priveliste incantatoare. Intoarcere la hotel in cursul serii. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
 
Ziua 14: MELBOURNE – DOHA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup sau pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 22:30.
 
Ziua 15: DOHA - BUCURESTI
Sosire la Doha la ora 05:30. Plecare spre Bucuresti la ora 06:50 si sosire la ora 11:05. 

 

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti Melbourne si Melbourne Bucuresti cu compania QATAR Airways (via Doha);
- transport cu avionul Melbourne Queenstown, Queenstown Auckland, Auckland Sydney, Sydney Cairns si Cairns Melbourne cu companii locale;
- 12 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Melbourne, 2 nopti in Queenstown, 1 noapte in Rotorua, 1 noapte Auckland, 3 nopti in Sidney, 2 nopti in Cairns;
- 3 mese de pranz conform programului;
- transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
- transferuri aeroport hotel aeroport;
- tururi de oras cu ghid local in: Melbourne, Auckland, Queenstown, Sidney;
- vizite incluse: casuta Capitanului Cook & Gradinile Fitzroy, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Institutul de Arte si
- Mestesuguri Maori din Rotorua, izvoarele termale Whakarewarewa, Featherdale Wildlife Park;
- excursii la: Rezervatia de pe insula Phillip (parada pinguinilor & Centrul de ingrijire al ursuletilor koala), Milford Sound, Palm Cove;
- plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, croaziera Capitanul Cook in Sydney, calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), croaziera la Marea - Bariera de Corali;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
 
 
NU SUNT INCLUSE:
- asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice);
- bacsisurile pentru ghizii locali si soferi (50 Euro/persoana), se practica in zona si nu sunt incluse in pretul excursiei; acestea se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Australia;
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:AMA TRAVEL © 2019 - Toate drepturile rezervate - Creare site | Inventiv Web Designs